Solution Providers

ICT ondersteunt teelt- en handelsbedrijven bij de introductie en het gebruik van informatie-uitwisseling in de keten. Zonder producenten van software-toepassingen, leveranciers van hardware, zoals bijv. scanners en dienstverleners, komt het gebruik van informatie in de keten niet tot stand.

Solution Providers zijn actief op het vlak van:

  • Consultancy;
  • Software o.a. ERP;
  • Hardware o.a.
  • Scanners & Printers;
  • Service Providers voor Berichtenafhandeling

Solution Providers kunnen zich aansluiten bij Frug I Com middels ondertekening van een convenant waarin men het werken met de standaarden ondersteund.

frugicom-ict-software-hardware-service

Meetings

Frug I Com organiseert twee keer per jaar een Solution Providers Meeting. Hier ontmoeten de Solution Providers elkaar en delen zij ervaringen. Ook geeft Frug I Com een update van de ontwikkelingen in de keten. Afhankelijk van het thema van de meeting wordt er een bezoek gebracht aan een bedrijf in de keten of verzorgt GS1 presentaties over nieuwe ontwikkelingen. De Solution Providers meetings zijn alleen toegankelijk voor Solution Providers. De presentaties van voorgaande meetings zijn te downloaden door te klikken op de datum + de aangegeven onderwerpen.

Presentaties:

Meeting 13 december 2022 + GS1 Agriculture update + Update AGF standaarden
Meeting 26 april 2022 presentaties + GS1 presentatie + Q-Ray presentatie
Meeting 11 mei 2021

 

Foto’s eerdere meetings