Cookie instellingen wijzigen
 

Wat is het IDA-project?

IDA staat voor Implementatie DatakwaliTijd 2.0 in AGF. IDA is een initiatief van Frug I com, GroentenFruit Huis en GS1 Nederland. 

Het doel  van dit project is om de kennis en inzichten bij de individuele AGF-bedrijven in Nederland over de impact van DatakwaliTijd 2.0 op het juiste niveau te krijgen door middel van oa de organisatie van verschillende regionale informatiebijeenkomsten. 

De meest actuele versie van ‘GS1 Data Source en DatakwaliTijd 2.0, Toelichting op AGF-sectorafspraken’ vindt u op de website van GS1 Nederland.
Wat is DatakwaliTijd 2.0?

Nature's Pride: 'Datakwaliteit is essentieel voor AGF'

"Datakwaliteit staat helaas nog niet overal bovenaan de agenda van de verssector. Jammer, want datakwaliteit is nodig om de supply chain verder te professionaliseren. Vandaar dat GS1, Frug I com en het GroentenFruit Huis, in samenwerking met retailers, voorlichtingsbijeenkomsten voor de sector gaan houden. We moeten als sector 'om', langer wachten is geen optie."

Lees meer

Informatiebijeenkomsten

Op donderdag 5 april vond de 3e  IDA bijeenkomst omtrent DatakwaliTijd 2.0 plaats in de veilingzaal van Royal ZON in Venlo. Het was een boeiende bijeenkomst in een mooie en bijzondere omgeving. Alle deelnemers ontvingen het speciale Handboek “Aan de slag met DatakwaliTijd 2.0 in AGF” en daarnaast veel praktijkervaring en advies.

In maart en april 2018 zijn er in totaal 3 bijeenkomsten georganiseerd. De andere bijeenkomsten vonden plaats bij TNI/Harvest House in Maasdijk en Fruitmasters in Geldermalsen. Er waren hierbij in totaal 64 deelnemers aanwezig, van 42 verschillende bedrijven.

Om u te helpen snel en goed aan de slag te gaan, zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar zoals het handboek “Aan de slag met DatakwaliTijd 2.0 in AGF”. U kunt deze aanvragen via Datakwaliteit@Frugicom.nl. Hier kunt u ook terecht voor al uw andere vragen.

 

 

Er komen 3 Informatiebijeenkomsten voor IDA aan op:

22 maart 2018

27 maart 2018

5 april 2018

Klik hier om u in te schrijven!

Wilt u meer informatie over het IDA-project? Klik dan hier!

‘Twee procent niet goed is honderd procent fout’

Het verstrekken van correcte productinformatie stelt de AGF-sector voor grote uitdagingen. Denk aan de hoge omloopsnelheid van producten, de grote diversiteit binnen producten en het grote aantal mutaties in productinformatie. Niettemin is juist deze sector als geen ander doordrongen van het belang van datakwaliteit. Kees de Kat, ceo van Royal Fruitmasters: “Wij kunnen ons geen fouten veroorloven."

Lees meer

Self Assesment


 

Wilt u inzicht in waar u staat ten aanzien van datakwaliteit ?
Vul onderstaand formulier in en ontvang de Self assessment DatakwaliTijd 2.0 per email.

Let op:  De mail kan in uw ongewenste post belanden.


Submit           

Presentatie Informatiebijeenkomsten

Datakwaliteit en Retail

Handboek: "Aan de slag!"


 

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van het speciaal voor AGF-bedrijven samengesteld handboek.

LET OP: De mail kan in uw ongewenste post belanden


Submit           

Aan de slag met DatakwaliTijd 2.0 in AGF

Om u te helpen snel en goed aan de slag te gaan met DK2.0, zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar. U kunt deze aanvragen of hieronder vinden. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met ons via Datakwaliteit@Frugicom.nl