Cookie instellingen wijzigen
 

Nieuwsartikel

Platform van ICT managers in Groenten & Fruit is gestart

Platform van ICT managers in Groenten & Fruit is gestart

“Was erg interessant afgelopen maandag. Top initiatief!”

Vanuit het GroentenFruit Huis organiseerde Frug I Com afgelopen maandag 19 november, een informele bijeenkomst voor GFH ICT-managers en CIO’s.  In een wat andere setting  - met uitzicht op een volledig geautomatiseerde koeienstal op de Boerderij Het Lansingerland te Bergschenhoek -  zijn nieuwe contacten onderling gelegd en ervaringen uit de ICT praktijk met elkaar gedeeld.

Vanuit Frug I Com werden de 20-tal aanwezigen al meegenomen in het centrale thema van het aanstaand EU Fresh Business Forum op 28 en 29 november: ‘De Tsunami aan technologieën biedt mooie kansen voor de AGF sector’.

Daarna werd kort stilgestaan bij het belang om hiervoor wel de juiste datakwaliteit binnen je organisatie te hebben en de noodzaak om te gaan voldoen aan de GS1 DatakwaliTijd 2.0 eisen in 2019.

Het inhoudelijk programma werd tenslotte ingevuld door de ICT managers/CIO’s van Levarht en Nature’s Pride, die graag hun visie en IT-aanpak met de aanwezigen wilden delen.

Dit was een schot in de roos en meteen een aanzet tot interessante gesprekken daarna met elkaar aan tafel tijdens de stamppotmaaltijd.

Alle aanwezigen bleven nog lang aan tafel om de dagelijkse zaken met elkaar te bespreken en hoe mogelijk gemeenschappelijke uitdagingen in de AGF aan te kunnen pakken.

Iedereen gaf dan ook meteen aan om vanuit deze 1ste bijeenkomst, gezamenlijk invulling te willen gaan geven aan een Platform van ICT managers in Groenten & Fruit.

Frug I Com neemt de organisatie hiervan op zich samen met de deelnemers, om elkaar fysiek, maar ook online te kunnen ontmoeten om kennis en ervaringen met elkaar te blijven delen.

De avond werd afgesloten met een spontaan applaus voor de organisatie én voor elkaar.

Heeft u belangstelling om als ICT-manager of CIO ook deel te nemen aan dit Platform van ICT managers in Groenten & Fruit stuur dan een bericht naar secretariaat@frugicom.nl.

Gallery

Comments

Please login or register to post comments.

Print
Geplaatst: nov 22, 2018,
Categorieën: Frug I Com,
Reacties: 0,
Tags:
Rate dit item:
Geen rating