Cookie instellingen wijzigen
 

Nieuwsartikel

Geslaagde bijeenkomsten DK 2.0

Geslaagde bijeenkomsten DK 2.0

Op donderdag 5 april vond de 3e  IDA bijeenkomst omtrent DatakwaliTijd 2.0 plaats in de veilingzaal van Royal ZON in Venlo. Het was een boeiende bijeenkomst in een mooie en bijzondere omgeving. Alle deelnemers ontvingen het speciale Handboek “Aan de slag met DatakwaliTijd 2.0 in AGF” en daarnaast veel praktijkervaring en advies.

In maart en april 2018 zijn er in totaal 3 bijeenkomsten georganiseerd. De andere bijeenkomsten vonden plaats bij TNI/Harvest House in Maasdijk en Fruitmasters in Geldermalsen. Er waren hierbij in totaal 64 deelnemers aanwezig, van 42 verschillende bedrijven.

IDA staat voor Implementatie DatakwaliTijd 2.0 in AGF. IDA is een initiatief van Frug I com, GroentenFruit Huis en GS1 Nederland.  Het doel  van dit project is om de kennis en inzichten bij de individuele AGF-bedrijven in Nederland over de impact van DatakwaliTijd 2.0 op het juiste niveau te krijgen door middel van o.a. de organisatie van verschillende regionale informatiebijeenkomsten.

Om u te helpen snel en goed aan de slag te gaan, zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar zoals het handboek “Aan de slag met DatakwaliTijd 2.0 in AGF”. U kunt deze aanvragen op de speciale IDA-pagina of via Datakwaliteit@Frugicom.nl. Hier kunt u ook terecht voor al uw andere vragen.

Gallery

Comments

Please login or register to post comments.

Print
Geplaatst: apr 11, 2018,
Categorieën: IDA, Frug I Com,
Reacties: 0,
Tags:
Rate dit item:
Geen rating