Cookie instellingen wijzigen
 

Wat is een Frug I Com servicepack?

De Support Desk van Frug I Com stelt aan organisaties en bedrijven in de AGF sector het Frug I Com Service Pack beschikbaar. De volgende activiteiten vormen onderdeel van het Frug I Com Service Pack:


  • Begeleiding bij aanvraag en toekennen van de GS1-codes.
  • Beheren van de toegekende GS1-codes aan bedrijven.
  • Aanspreek- en aanmeldpunt voor misbruik e/o onjuist gebruik van de barcodes.
  • Een up to date Adres Code Boek, dat door bedrijven digitaal te raadplegen is, wordt aan de sector beschikbaar gesteld; de CSD draagt zorg voor het up to date houden van de data.
  • Ondersteuning en begeleiding bij de implementatie van codering.
  • Afstemming met uw solution provider.
  • Beschikbaar stellen van handleidingen, brochures en nieuwsbrieven.
  • Toekomstige RFID en GDSN toepassingen m.b.t. het GS1 Codesysteem zullen een integraal onderdeel vormen van het Frug I Com Service Pack.

Basic vs Professional

Meer informatie nodig?Wilt u meer weten over standaard coderingen of wilt u weten welk servicepack het beste bij uw bedrijfsvoering past? Neem dan contact op met de Frug I Com service desk:


Telefonisch: +31 (0)79 368 11 85
E-mail: Registratie@frugicom.nl

Wilt u een codepakket aanvragen? Klik op de link hieronder om uw pakket aan te vragen.

Servicepacks aanvragen


Powered byAdrescodeboek

ACB staat voor Adrescodeboek. Het GS1-adrescodeboek is de database waar bedrijven hun unieke GLN nummers koppelen aan specifieke adressen en rollen. Op deze pagina vindt u uitleg hoe het GS1-adrescodeboek werkt en wat u er op dient te slaan.

Het adrescodeboek is te raadplegen via https://adrescodeboek.gs1.nl

Na het openen van deze pagina wordt meteen het inlogscherm getoond. U logt hier in met de aan u, per email, verstrekte gegevens.

Gebruiksrecht

Alle GS1 coderingen worden uitgegeven middels een zogeheten gebruiksrecht. Voor dit gebruiksrecht worden jaarlijkse kosten in rekening gebracht bij de afnemer van de codes. Via de stimuleringsregeling van Frug I Com bedragen de jaarlijkse kosten voor het Servicepack Basic (10 locatiecoderingen)  €50,- per jaar. Er zijn geen instapkosten verbonden aan deelname via de stimuleringsregeling.