Wat is het IDA-project?

IDA staat voor Implementatie DatakwaliTijd 2.0 in AGF. IDA is een initiatief van Frug I com, GroentenFruit Huis en GS1 Nederland. 

Het doel  van dit project is om de kennis en inzichten bij de individuele AGF-bedrijven in Nederland over de impact van DatakwaliTijd 2.0 op het juiste niveau te krijgen door middel van oa de organisatie van verschillende regionale informatiebijeenkomsten.
Wat is DatakwaliTijd 2.0?

Nature's Pride: 'Datakwaliteit is essentieel voor AGF'

"Datakwaliteit staat helaas nog niet overal bovenaan de agenda van de verssector. Jammer, want datakwaliteit is nodig om de supply chain verder te professionaliseren. Vandaar dat GS1, Frug I com en het GroentenFruit Huis, in samenwerking met retailers, voorlichtingsbijeenkomsten voor de sector gaan houden. We moeten als sector 'om', langer wachten is geen optie."

Lees meer

Informatiebijeenkomsten

Gezien het grote belang voor onze sector en dat DataKwaliTijd 2.0 nog in zeer beperkte mate op de radar staat bij een groot deel van de AGF bedrijven,
gaan Frug I Com en het GroentenFruit Huis haar leden hierin faciliteren door diverse bijeenkomsten te organiseren en ondersteunende diensten te bieden. De eerstvolgende 3 bijeenkomsten zullen plaatsvinden op: 


 

Er komen 3 Informatiebijeenkomsten voor IDA aan op:

22 maart 2018

27 maart 2018

5 april 2018

Klik hier om u in te schrijven!

Wilt u meer informatie over het IDA-project? Klik dan hier!

‘Twee procent niet goed is honderd procent fout’

Het verstrekken van correcte productinformatie stelt de AGF-sector voor grote uitdagingen. Denk aan de hoge omloopsnelheid van producten, de grote diversiteit binnen producten en het grote aantal mutaties in productinformatie. Niettemin is juist deze sector als geen ander doordrongen van het belang van datakwaliteit. Kees de Kat, ceo van Royal Fruitmasters: “Wij kunnen ons geen fouten veroorloven."

Lees meer

Datakwaliteit en Retail

Self Assesment


 

Wilt u inzicht in waar u staat ten aanzien van datakwaliteit ?
Vul onderstaand formulier in en ontvang de Self assessment DatakwaliTijd 2.0 per email.

Let op:  De mail kan in uw ongewenste post belanden.


Submit