Drones, robots en Big Data op het tweede EU Forum & Roundtabels

De ontwikkeling van ICT gaat steeds sneller, ook in de AGF-sector. Internet is overal: elk apparaat heeft een IP-adres en software zit zowel op mobiele telefoons als op heftrucks. Tijdens het tweede EU Forum & Roundtabels laten vele sprekers zien wat dit betekent voor de ICT-verantwoordelijke binnen het bedrijf. 
maandag 16 november 2015/Aantal views (570)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Impact op strategie van onderneming & keten

Op 1 en 2 december vindt in Nederland voor de 2e keer het door Frug I Com georganiseerde EU FRESH INFO Forum & Round tables plaats. Graag nodigen we u uit deel te nemen aan deze smeltkroes van strategie, innovatie, technologie & tuinbouw in internationaal perspectief. 
maandag 16 november 2015/Aantal views (546)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Overzichten retailers, groothandelaren en distributiecentra die werken met GS1-standaarden

Retailers en groothandelaren maken gebruik van GS1-standaarden bij hun communicatie van  artikelgegevens en logistieke gegevens.
Op de website van GS1 is een overzicht gepubliceerd van retailers en hun distributiecentra waar goederen met het EDI-verzendbericht i.c.m. het GS1 label (SSCC) kunnen worden ingeboekt. Klik  hier voor het overzicht op de website van GS1.
Daarnaast heeft GS1 heeft een overzicht gemaakt van de retailers uit de levensmiddelen- en drogisterijsector voor wie u artikelgegevens via GS1 Data Source kunt publiceren. Kijk hier voor het overzicht.
Frug I Com helpt u graag bij de implementatie van GS1 standaarden in uw organisatie.
maandag 16 november 2015/Aantal views (486)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Bio-informatica gaat voor grote veranderingen zorgen in de veredelingsindustrie

Programmamanager Erwin Cardol van de Seed Valley trok deze conclusie tijdens een bijeenkomst van Tuinbouw Digitaal waarbij 60 mensen uit de wereld van de plantenveredeling en -vermeerdering aanwezig waren. Zij woonden een aantal enthousiasmerende presentaties op de proeftuin Zwaagdijk bij. 
maandag 16 november 2015/Aantal views (458)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: TeeltOverig
Tags:
Programme 2nd EU FRESH INFO

Programme 2nd EU FRESH INFO

Frug I Com, GS1 in Europe and IFPS proudly announce the 2nd EU FRESH INFO Forum & Round Table. Before the start of the conference a pre programme meeting is scheduled at November 30th , with an industry tour to the most sophisticated Dutch industry companies.
dinsdag 1 september 2015/Aantal views (421)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Overig
Tags:
RSS
12345678