The Netherlands supports SMART HORTICULTURE ASIA

The Netherlands supports SMART HORTICULTURE ASIA

The Netherlands agreed with Frug I Com and the SMART HORTICULTURE ASIA event to support this unique forum in Asia during the Asia Fruit Logistica on 8th September in Hong Kong.

Nynke Runia, Agricultural Counsellor, Embassy of the Kingdom of the Netherlands: “The Dutch Horticulture Industry is working on the impact, and opportunities, of Industry 4.0 , also called SMART Industry, on the use of disruptive technologies in Horticulture. 
maandag 1 augustus 2016/Aantal views (1527)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Wereld van Agri & Geo-informatie ontmoet elkaar in Rotterdam

CAPIGI GeoAgri 2016 brengt alle experts en geïnteresseerden van de toepassing van ruimtelijke informatie in de landbouw bij elkaar. De conferentie biedt bezoekers een unieke kijk in de constant innoverende sector. De nieuwste trends, innovaties en problemen van de toepassing van ruimtelijke data in de landbouw komen aan het licht en worden besproken. De 3-daagse conferentie biedt onder andere keynote speakers, een drone live-demo excursie en een workshop.
dinsdag 17 mei 2016/Aantal views (1271)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Overig
Tags:

Community Meeting: PRODUCE2PICK2PACK

Op 31 mei a.s.vindt de voorjaars-Community Meeting van Tuinbouw Digitaal plaats in Wageningen. Tijdens deze meeting maakt u exclusief kennis met de werking van de Pick N Pack automatische verpakkingslijn.Exclusief, want deze demo-opstelling is slechts enkele dagen te bezichtigen. Deze sorteer- en verpakkingslijn is een mooi voorbeeld van een installatie die middels een geïntegreerde koppeling door een managementsysteem aangestuurd wordt.
Dit thema van automatische aansturing van sorteer- en verpakkingssystemen zal worden belicht vanuit bedrijfsleven en onderzoek.

Voor meer informatie, klik hier

 

vrijdag 13 mei 2016/Aantal views (1031)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Overig
Tags:

PicknPack demonstratiedagen

PicknPack geeft exclusief op 26 en 27 mei 2016 demonstratiedagen. Deze demonstratiedagen zijn gericht op de onderzoeksresultaten van een vier jaar durend EU programma, over - state of the art ontwikkelingen - van flexibele geautomatiseerde adaptieve verpakkingssystemen voor verse en verwerkte voedingsmiddelen.
De workshop wordt georganiseerd rond een werkende demonstratie productielijn, welke innovatieve aspecten van ontwikkelde technologie zal illustreren. Deze demonstratie zal worden ondersteund door een reeks van informatieve stands, die zich elk zal richten op specifieke aspecten.
dinsdag 3 mei 2016/Aantal views (1316)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: HandelOverigRetail
Tags:

Gezocht: respondenten onderzoek Erasmus Universiteit

Onderzoek implementatie van IT in de Tuinbouw en Uitgangsmaterialen sector

Simone Spek:
Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan het onderzoek naar IT (Informatie Technologie) adoptie. Met dit onderzoek wens ik meer te weten te komen over de implementatie van IT in de Tuinbouw en Uitgangsmaterialen sector. De resultaten worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en het is mogelijk deze met u te delen. Als deelnemer aan dit onderzoek blijft u geheel anoniem. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. 


Om deel te nemen aan de vragenlijst klikt u op onderstaande link.

https://erasmusrim.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8w6CAiO9YXgDgSF

maandag 2 mei 2016/Aantal views (822)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Overig
Tags:
RSS
12345678