Community Meeting: PRODUCE2PICK2PACK

Op 31 mei a.s.vindt de voorjaars-Community Meeting van Tuinbouw Digitaal plaats in Wageningen. Tijdens deze meeting maakt u exclusief kennis met de werking van de Pick N Pack automatische verpakkingslijn.Exclusief, want deze demo-opstelling is slechts enkele dagen te bezichtigen. Deze sorteer- en verpakkingslijn is een mooi voorbeeld van een installatie die middels een geïntegreerde koppeling door een managementsysteem aangestuurd wordt.
Dit thema van automatische aansturing van sorteer- en verpakkingssystemen zal worden belicht vanuit bedrijfsleven en onderzoek.

Voor meer informatie, klik hier

 

vrijdag 13 mei 2016/Aantal views (942)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Overig
Tags:

PicknPack demonstratiedagen

PicknPack geeft exclusief op 26 en 27 mei 2016 demonstratiedagen. Deze demonstratiedagen zijn gericht op de onderzoeksresultaten van een vier jaar durend EU programma, over - state of the art ontwikkelingen - van flexibele geautomatiseerde adaptieve verpakkingssystemen voor verse en verwerkte voedingsmiddelen.
De workshop wordt georganiseerd rond een werkende demonstratie productielijn, welke innovatieve aspecten van ontwikkelde technologie zal illustreren. Deze demonstratie zal worden ondersteund door een reeks van informatieve stands, die zich elk zal richten op specifieke aspecten.
dinsdag 3 mei 2016/Aantal views (1170)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: HandelOverigRetail
Tags:

Gezocht: respondenten onderzoek Erasmus Universiteit

Onderzoek implementatie van IT in de Tuinbouw en Uitgangsmaterialen sector

Simone Spek:
Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan het onderzoek naar IT (Informatie Technologie) adoptie. Met dit onderzoek wens ik meer te weten te komen over de implementatie van IT in de Tuinbouw en Uitgangsmaterialen sector. De resultaten worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en het is mogelijk deze met u te delen. Als deelnemer aan dit onderzoek blijft u geheel anoniem. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. 


Om deel te nemen aan de vragenlijst klikt u op onderstaande link.

https://erasmusrim.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8w6CAiO9YXgDgSF

maandag 2 mei 2016/Aantal views (730)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Overig
Tags:

Nieuwe Community Meeting

Produce2Pick2Pack

Op dinsdag 31 mei 2016 organiseert Tuinbouw Digitaal de voorjaars-Community Meeting.Het thema van deze meeting is Produce2Pick2Pack.  Zoals de titel al aangeeft draait het deze middag om de automatisering van de productie en de sortering en verpakking van tuinbouwproducten.  

Dus reserveer de middag van 31 mei alvast in uw agenda! Meer informatie omtrent inschrijving en programma volgt.

 

dinsdag 19 april 2016/Aantal views (707)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Overig
Tags:

Minder fouten door eenduidige data

GS1 ontwikkelt en beheert de standaarden voor electronic data interchange (EDI). Voor de logistieke keten zijn verschillende gestandaardiseerde berichten ontwikkeld, onder meer voor orders, pakbonnen en facturen. Door ze in de communicatie met klanten en leveranciers in te zetten worden foute bestellingen, foute leveringen en foute facturen voorkomen. GS1 heeft een animatie ontwikkeld, die de handelswijze van EDI inzichtelijk maakt. 
maandag 18 april 2016/Aantal views (821)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Overig
Tags:
RSS
12345678