Drones, robots en Big Data op het tweede EU Forum & Roundtabels

De ontwikkeling van ICT gaat steeds sneller, ook in de AGF-sector. Internet is overal: elk apparaat heeft een IP-adres en software zit zowel op mobiele telefoons als op heftrucks. Tijdens het tweede EU Forum & Roundtabels laten vele sprekers zien wat dit betekent voor de ICT-verantwoordelijke binnen het bedrijf. 
maandag 16 november 2015/Aantal views (590)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Impact op strategie van onderneming & keten

Op 1 en 2 december vindt in Nederland voor de 2e keer het door Frug I Com georganiseerde EU FRESH INFO Forum & Round tables plaats. Graag nodigen we u uit deel te nemen aan deze smeltkroes van strategie, innovatie, technologie & tuinbouw in internationaal perspectief. 
maandag 16 november 2015/Aantal views (568)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Overzichten retailers, groothandelaren en distributiecentra die werken met GS1-standaarden

Retailers en groothandelaren maken gebruik van GS1-standaarden bij hun communicatie van  artikelgegevens en logistieke gegevens.
Op de website van GS1 is een overzicht gepubliceerd van retailers en hun distributiecentra waar goederen met het EDI-verzendbericht i.c.m. het GS1 label (SSCC) kunnen worden ingeboekt. Klik  hier voor het overzicht op de website van GS1.
Daarnaast heeft GS1 heeft een overzicht gemaakt van de retailers uit de levensmiddelen- en drogisterijsector voor wie u artikelgegevens via GS1 Data Source kunt publiceren. Kijk hier voor het overzicht.
Frug I Com helpt u graag bij de implementatie van GS1 standaarden in uw organisatie.
maandag 16 november 2015/Aantal views (503)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Het CRM-event voor decision makers in de food industry

Op donderdag 1 oktober nodigen we de voedingsindustrie uit voor een niet-te-missen CRM-event. Onze gastheer deze middag is Van Gelder groente- en fruithandel.
maandag 26 oktober 2015/Aantal views (450)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Categorieën: Handel
Tags:
Early bird registration open

Early bird registration open

During the first week of December the global fresh produce industry and their information management & ICT partners, will meet again in Rotterdam for the second edition of the EU FRESH INFO  Forum & Round Table. 

maandag 24 augustus 2015/Aantal views (467)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:
RSS
123