Trainingen  
Kijk hier voor de trainingen die georganiseerd worden door Frug I Com.
 
AGF Groothandelsfonds  
Een branche in beweging en ontwikkeling heeft behoefte aan steeds nieuwe kennis en vaardigheden van de medewerkers. Competente mensen maken het mogelijk voor bedrijven bij de tijd te blijven en te innoveren. De AGF groothandelsbranche is zo’n sector van het bedrijfsleven waar de wijze van werken de laatste jaren enorm veranderd. Werknemers moeten zich er van bewust zijn dat zij zelf ook moeten ontwikkelen om zeker te zijn van een baan in de toekomst. Voor bedrijven geldt dat zij moeten investeren in scholing en opleiding.
Om die nieuwe kennis en vaardigheden op een effectieve manier voor de branche beschikbaar en toegankelijk te maken werken de sociale partners in de branche samen in het AGF Groothandelsfonds. Frugi Venta, NAO, CNV en FNV, de partijen die ook de branche CAO afsluiten, besturen dit fonds. De premies worden opgebracht door alle bedrijven in de branche door een percentuele heffing op de loonsom (0,2%).Het fonds subsidieert de ontwikkeling en de deelname van cursustrajecten en opleidingsmogelijkheden die nodig zijn om de medewerkers ‘up-to-date’ te houden.

Meer informatie; www.agfgroothandelsfonds.nl
 
De Frug I Com Werkplaats

In 2007 is een start gemaakt met de Frug I Com Werkplaats. Deze werkplaats moest de kennis ontsluiten en toegankelijk maken voor de keten. De kennis is noodzakelijk om het gebruik van informatie in de AGF-keten, gebaseerd op standaarden, te bevorderen. Uiteindelijk doel hiervan is de sector efficiënter, en daardoor kostenbesparend, te maken. De verbeterde inzet van informatie moet leiden naar betere producten en diensten aan klanten.

Om dit doel te realiseren biedt Frug I Com:
  • Een kennisbank met relevante informatie
  • Een uitgebreid cursusaanbod

De Frug I Com werkplaats werd mede mogelijk gemaakt door een subsidie van SIA RAAK.