Nieuws Artikelen | Categorieen | Zoeken | Syndicatie

FIC Congres Changing windows FIC Congres Changing windows
Door frugadmin op donderdag 1 november 2012 - 4161 x bekeken
Changing Windows is de titel van ons alweer 4e Frug I Com jaarcongres volgende week te Bleiswijk. Over Changing Windows in de sector kun je wel spreken. Over dit alles kun je een mening hebben maar de kernvraag is helpt dit de sector bij het implementeren van de noodzakelijke technologische vernieuwing.

Changing Windows; ook in de ICT wereld. Met de komst van Windows 8 komt de oude wereld en de nieuwe, op smartphone en tablet, weer een stap dichter bij elkaar. Digitalisering komt steeds losser te staan van het device. 

Ook in scanning technologie blijven we stappen zien. Zo is er opeens heel veel aandacht voor Near Field Communication. Wat is dit nu anders dan een barcode of QR? Weinig. Zie ook het interview in de Primeur.

Belangrijkste is wel het Changing Window " de mens 3.0" . Die verandert misschien wel het snelste. Nieuwe media en technologie maken van hem een digiment. 

Een digiment die voor ons kansen biedt. Nieuwe afzetconcepten. Verbeterde logistieke stromen. Herkenbare afkomst van onze producten. Crisismanagement zodat bij incidenten niet de hele sector plat gaat. Zie de Ehec, Foppen zalm en nu weer de mosselen. Consumenten opvoeden en leren onze producten op de juiste manier te gebruiken voor een top maar vooral smakelijk resultaat. Producten laden met veiligheid, duurzaamheid en gezondheid. Versnellen van de keten voor minder waste. Garanderen van afkomst en betrouwbaarheid. Zie onze Facebility-pilot.

Kortom, nog veel werk te doen in een enerverende sector tussen de schuivende panelen: Changing windows.

Tot op ons congres, of later op het www....

Harrij Schmeitz