Nieuws Artikelen | Categorieen | Zoeken | Syndicatie

BERLIN 2011 -1- Op zoek naar vernieuwing.....
Door frugadmin op maandag 7 februari 2011 - 4303 x bekeken

Het is weer zover, de hele Nederlandse AGF-wereld reist af naar Berlin voor de volgende editie van de Fruit Logistica. Als standhouder en standbemensing, wandelende stand of gewoon als bezoeker. Ook ondergetekende is weer van de partij. Straks gaan we in het vliegtuig om morgen op onze stand alle techniek werkend  te krijgen. Want tja, we zijn techneuten en dat willen we weten ook.

Benieuwd hoe de samen met HBAG en Frugi Venta gemaakte View on the Fresh Chain of 2021 gaat uitpakken. Deze film toont een aantal Nederlandse innovaties die ons inziens over 10 jaar Standaard zijn. Spannend.
Maar dit jaar hebben we ook weer een ander innovatief idee gelanceerd. het ontwikkelen en creëren van een Twitter-community voor de Nederlandse deelnemers NLFRLOG. Volg ons en alle andere collega's dus via Twitter via de (Hashtag) #NLFRLOG.

Ook internationaal hebben we een klus te klaren. In 2010 waren we trots op het samen uitgegeven persbericht met Freshfell en IFPS over de noodzaak te komen tot standaardisatie in AGF. Dit jaar een volgende stap met het 1e Global Forum van IFPS ( www.IFPSglobal.com/forum ) over standaarden in AGF voor Voedselveiligheid, Product Identificatie en Keteninformatie-management. Een belangrijke volgende stap in ons werk.
Maar belangrijker is nog gewoon u helpen samen met uw klanten/leveranciers het gesprek aan te gaan over standaardisatie. De Support Desk is de hele beurs geopend, op onze stand kunnen we uw klanten en leveranciers voorbeelden laten zien in de coding & labelling demo. Zoek ons op of neem contact op voor een afspraak op uw stand.

Tot zover de eerste Fresh Thoughts from Berlin. Komende dagen probeer ik u ook net als in 2010 via deze BLOG bij te praten over ontwikkelingen die wij zien in Berlijn.
Een goede beurs gewenst,
Harrij Schmeitz