Nieuws Artikelen | Categorieen | Zoeken | Syndicatie

Op de camping is het soms net een supply chain
Door frugadmin op maandag 26 juli 2010 - 7652 x bekeken

De grote uittocht is al begonnen of komt er aan. Met zijn allen in een lange keten naar het buitenland. En daar aangekomen gaan we gezellig chillen met de buren, die gister nog volslagen vreemden voor ons waren, rond het kampvuur. En dan komen de bekende spelletjes. U kent dat spelletje wel, u zegt tegen uw buurman/vrouw: “Rode bananen zijn lekker krom”.  Die buurman vertelt het door aan de volgende. Aan het eind van de keten is de uitkomst verrassend: “Kromme bananen zijn nooit rood”.  Het wordt nog spannender als je een zakje druiven mee rond geeft; komen ze aan?

Kortom: de kring op de camping is soms net een echte Supply Chain waar het moeilijk communiceren is en er van alles mis gaat. Net zoals in het bedrijfsleven. Niet alleen gaat het mis omdat je met je eigen collega’s samen dingen moet doen en afstemmen, ook met je leveranciers en klanten. Kortom Supply Chains zijn complex. En de vraag is dan ook: hoe moet het dan wel?, hoe organiseer je dat dan? en hoe regel je de communicatie?.
Om deze reden organiseren we als Frug I Com samen met het AGF Groothandelfonds de leergang Supply Chain Management 2.0. Hierin geven we u als ondernemer de gelegenheid om met een team van collega’s een Supply Chain verbetertraject te ontwikkelen hierbij begeleidt door een leergang over Supply Chain Management in AGF. Een unieke kans om samen aan de slag te gaan met verbeteren van uw keten.

Kortom, komt u na de vakantie uitgerust thuis en kunt met een nieuwe uitdaging aan de slag. We zien uw team graag op de leergang.

Fijne vakantie,

Harrij Schmeitz