Nieuws Artikelen | Categorieen | Zoeken | Syndicatie

Kansen voor 2010 Kansen voor 2010
Door frugadmin op donderdag 17 december 2009 - 4534 x bekeken

Terugkijkend op 2009 kun je voor de Nederlandse AGF-sector niet echt zeggen dat het een Goed Jaar was. De prijzen waren soms meer dan beroerd, een motje viel in de paprika, de russen bouwden nieuwe muren, het speelveld veranderde weer eens, etc. etc. 

Duidelijk is dat er een AGF-keten moet komen waarbij efficiëntie en effectiviteit gekoppeld met duurzaamheid, voedsel- en fytosanitaire veiligheid de boventoon voeren. Een keten waarin samenwerken niet belemmerd wordt door informatiebarrières. Dat INFORMATIE in deze een cruciale rol wordt allen steeds duidelijker. Ook dat INFORMATIE DELEN niet competitief is in de hele logistieke- en administratieve keten is steeds duidelijker. Hier liggen voor 2010 dan ook de kansen.

Hierbij wens ik u dan ook een INFORMATIEF en vooral GEZOND 2010

Harrij

Door Lemuel op dinsdag 24 juli 2012
24juni 2011 miranda Ik hoop dat er veel meer odrenzoek en erkenning van hpu komt, want je krijgt er heel veel psychische klachten van waardoor je nooit betaald werk hebt kunnen verrichten. Alle hulp die ik kreeg heb ik zelf moeten betalen van een uitkering. Want het zit allemaal tussen de oren wat ze zoal zeggen.

Door Rashmi op donderdag 26 juli 2012
Prachtige dieren die shidldpacden, fijn dat er zoveel aandacht aan wordt besteedt. Hopelijk kan dit helpen om te voorkomen dat ze uitsterven en we deze mooie wezens nog lang mogen bewonderen.