Frug I Com in beeld  
 
Fresh Thoughts  
Het Internet; de grote Gamechanger….
Het Internet; de grote Gamechanger….
Als er iets is wat ons leven, onze manier van communicatie met elkaar en onze manier van zakendoen heeft verandert dan is het wel het Internet. Het Internet is verworden tot een allesomvattend netwerk van communicatieapparatuur die continue met Het Net in verbinding staan. Dit betekent met iedereen en alles in de hele wereld  altijd in verbinding staan. Was enkele jaren geleden het internet vooral voor berichten sturen en informatie zoeken, nu is het dé plek waar mensen contact met elkaar zoeken, ervaringen uitwisselen en meningen verkondigen.  Lees meer...
 
ICT nieuws radar  

Altijd op de hoogte van het laatste ICT nieuws! 

 
FIC in het nieuws  

Frug I Com is in verschillende media terug te vinden. Hier vindt u een greep uit de verschillende publicaties die zijn gedaan over/met medewerking van Frug I Com.

  1. eLab in beeld, Chain, nr. 3, mei 2014
  2. Big Data, Primeur, nr. 5-2014
  3. "Hoe digitaal ben jij", AGF Groothandelstalent, 1-2013
    Een publicatie over de technische ontwikkelingen voor de sector
  4. Fruchthandel Magazine, nr 8
  5. GLN uitrol voor Conference peren naar China
 
Laatste nieuws  

Behoefte aan internationale nieuwsartikelen in ICT Radar Tuinbouw

Zeventig geïnteresseerden ontvangen wekelijks de digitale ICT Radar van Tuinbouw Digitaal in hun mailbox. Onder de huidige gebruikers is een enquête gehouden, waarin de ICT Radar beoordeeld is. Op veel punten scoort de nieuwsbrief naar tevredenheid, maar de gebruikers willen ook graag inzicht in de buitenlandse artikelen over ICT en Tuinbouw.


In het najaar van 2015 is Tuinbouw Digitaal van start gegaan met de ICT Radar Tuinbouw. Deze tool verzamelt op het internet nieuwsberichten van verschillende bronnen binnen de tuinbouw- en ICT-sectoren. Wekelijks worden er vijf tot maximaal tien berichten geselecteerd. De berichten variëren van algemeen ICT-nieuws tot specifiek nieuws uit de tuinbouw. Deze artikelen zijn te lezen op de website van Tuinbouw Digitaal. Om de gebruikers hierop te attenderen ontvangen zij wekelijk een e-mail alert in hun mailbox.

 

Resultaten uit enquête
De nieuwsbrief werd in deze enquête beoordeeld op verschillende punten.Over de gehele linie zijn de gebruikers tevreden over het aantal berichten per week. Over de lay-out verschillende de gebruikers van mening; de een vindt het een 8 waard, de ander geeft het een onvoldoende.Het algemeen ICT-nieuws beoordeelt twee derde van de respondenten als goed en een derde vindt het wat te weinig. Het specifieke ICT-tuinbouwnieuws wordt door meer gebruikers als goed beoordeeld.

 

Suggesties ter verbetering
In het verleden werden er meer berichten geselecteerd, waaronder Engelstalige artikelen. Deze internationale artikelen waren nuttig en bevatten vaak nieuwe interessante informatie. Een van de suggesties van de gebruikers is dan ook het opnemen van meer internationaal nieuws in de ICT Radar Tuinbouw.

 

Beoordeel zelf ICT Radar Tuinbouw
Wilt u ook weten wat er speelt binnen de ICT en de Tuinbouw? Meld u hier aan voor de ICT Radar. En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen de sector. 


Print
Categorieën: Handel
Tags:

Please login or register to post comments.

 
Search Tags 
 
De Frug I Com Radar  

Op de Frug I Com Radar op Pinterest posten de Frug I Com Support Desk alles wat ze zien waarnemen in nieuwe ontwikkeling in ICT voor AGF en Food. Meld je aan voor de Pinterest ...