GS1 voor een advies op maat  

GS1 Nederland is al bijna 40 jaar een onafhankelijke organisatie die retailers, leveranciers en logistiek dienstverleners bij elkaar brengt. Gezamenlijk maken zij sectorbrede afspraken over het identificeren, vastleggen en delen van gegevens. Het gaat om de toeppassing ervan in logistieke, administratieve en non-competitieve commerciële processen tussen ketenpartijen. 

Uniforme standaarden
Door logistieke, commerciële en administratieve processen beter op elkaar af te stemmen en gegevens op een eenduidige manier met elkaar te delen, kan de goederenstroom beter worden aangestuurd. Alle partijen in de keten besparen daardoor tijd en geld. GS1 Nederland biedt (internationale) standaarden voor de unieke identificatie en het vastleggen en delen van gegevens. Dit doen ze met uniforme barcodes, centrale artikeldatabases en elektronisch berichtenverkeer. 

GS1 Nederland maakt deel uit van de wereldwijde GS1-organisatie. Samen met bedrijven ontwikkelen ze internationale uniforme standaarden voor de identificatie en het vastleggen en delen van gegevens in meer dan 100 landen. Wereldwijd zijn ruim 2 miljoen bedrijven in 30 verschillende sectoren aangesloten bij GS1. 


 Zie ook: www.gs1.nl.

 
Documentatie  

GS1 heeft diverse handleidingen voor u beschikbaar die u helpen bij de implementatie van de GS1-standaards. Op de GS1 website bij ondersteuning vindt u altijd de meest recente versie.

 
Workshops & trainingen

GS1 Nederland organiseert diverse trainingen. Ze bieden onder andere een praktische training waardoor u gelijk thuis bent in de wereld van de barcodes. Kijkt u hier voor de data van de trainingen en om u direct in de schrijven.
U kunt ook een training volgen bij GS1 Nederland waar u leert werken met de GS1 DAS artikeldatabase. U krijgt uitleg over de meetregels en oefent het invoeren van gegevens van uw eigen product. Kijkt u hier voor de data van de trainingen en om u direct in de schrijven.


 
Meer informatie  


Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Customer Support van GS1 Nederland via info@gs1.nl of 020-511 38 888.